VILL HA DEN HÄR UNDERBARA LÅNGKLÄNNINGEN

Den här klänningen är underbar och den ser så himla skön ut, tänk och gå på LA´s stränder med den. Jag är i skolan nu och jag ska plugga bra idag måste börja skriva på datan, för nu har jag allt på ett papper. PLUGGA PLUGGA Hej då
MAY YOUR DAY
-Beatricd

PLUGGA PÅ WAYNE´S CAFFEÉ

Ja för ungeför några timmar sen bestämde jag och Nejla att vi skulle plugga på Wayne´s och det var  jätte mysigt jag kom hem från stan ungefär 30 min, det var jätte mysigt.
Vi har gjort ett jättestörd video, seriöst vi har inge liv, men när den spelades in kollade ffolk skumt på oss, tihihi undra varför?


NEVER SAY NEVER

Jag vill bara passa på och prova det här som Anna gör på sin blogg det verkar bra och intressant så Neatrice ska göra det nu så passa på och läs NUUUUU!

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 –Dig och dina vänner i bilder
Dag 3 – Min klass
Dag 4 – Vad är kärlek
Dag 5 – Min dag
Dag 6 – Min min bästa vän
Dag 7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 8 – I min handväska
Dag 9 – Mina syskon
Dag 10 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 11 – Det här saknar jag
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Något du älskar
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag 
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här får mig att må bättre 
Dag 17 – Min skola
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit

Kommer få båda Beatrice och Nejla i inläggen
-Neatrice

PLUGGA, PLUGGA OCH PLUGGA

Idag ska jag plugga, och senare ska jag kolla på solsidan med min underbara familj. Kanske blir några glassar innan dess, för jag åt 7 glassar i går så man vet aldrig hur mycket jag kan äta, men det är bara sånna här små gräddglasar. Intressant? Jag vet
Mmm, mums

MAY YOUR DAY
-Beatrice

HÄFTIG SOFFA

Den här soffan vill jag ha....Den ser jättegod ut, man vill bara äta upp den.

-Beatrice

COOLA LIPS

Vill prova fixa läpparna så här någon gång, det ser helt awesome ut.

MAY YOURE DAY
-Beatrice

KINAMAT

Nu på kvällen har pappa åkt och köpt kinamat, det är friterade jätte-räkor med nudlar och det är seriöst jättegott jag lovar. Och senare på kvällen ska jag skypiie med Linnea och kanske någon till, och vi ska äta glass då, mums
MAY YOUR DAY
-Beatrice

congratulation


Agnes för 2 år exakt, och idag fyller 4 år.

WOULDIN´T CHANGE A THING

Idag fyller min kusin 4 år och jag har slagit in världens finaste paket som ni kan få ett liten titt på senare, nu lyssnar jag på världens sötaste kille.
Jag känner att jag skriver så viktiga saker men jag har bara lust att skriva lite, och klockan 15.00 ska jag till min kusin och fika.

Men igår fick vi rekord på vår blogg med 30 besökare som vi fick totalt senare på kvällen båda jag och Nejla blev glada över det så fortsätt läs och hoppas att ni tycker den är bra. Ett inlägg kan inte vara bättre om man har en bild med. iv>
här ska jag och Nejla gå i skolan på sommarlovet i LA
MAY YOUR DAY
-Beatrice

Rerre Renovering

shasha!

 

Idag efter skolan åkte jag in till stan med linnea och käkade. Senare åkte jag till pappas restaurang och kikade hur det såg ut eftersom att han renoverat under hela månaden, och jag måste bara säga att det var sjukt fint!

 

Imorn ska jag åka pulka med Bea och senare på kvällen åka på invigning i restaurangen tillsammans med Bea och Linnea, det kommer bli mys!

Lite bilder
Now quit reading about me and go and do something with your life.

NEATRICE

PLUS
=
MAY YOUR DAY
-Neatrice

ICECREAM

Just nu har jag ätit 5 glassar, DET ÄR VÄLDIGT GOTT, plus att jag har tagit upp en julmust som jag har köpt.

MAY YOUR DAY -Neatrice

KÄRLEK PÅ FRANSKA


...L'amour....

MAY YOUR DAY
-Neatrice

VARFÖR MÅSTE KÄRLEK VARA SÅ SVÅRT

Vem vill inte ha en pojkvän nu?

MAY YOUR DAY
-Beatrice

DÅLIG UPPDATERING

Jag som alla vet så har vi inte bloggat på länge men ibland kommer annat före som arbetet i skolan, eller någon träning.

Igår bestämde jag mig att pappa och jag skulle åka och köpa skidkläder, för jag behöver det, för tillexempel att jag skulle åka till romme med skolan den 24 Januari.

Själv så sitter jag och arbetar i skolan med min avänner på ett nytt case som har börjat för terminen, för man har case när man går i vittra skola. På lunchen ska jag, Linnea och Natalia till ICA för jag är hungrig.

BTW. EN SUPERBRA BLOGG SOM JAG LÄSER http://findtruelove.blogg.se
MAY YOUR DAY
-Beatrice

CHINA TOWN

Just nu gick mamma och hennes kompis på ett nytt plan som i världshistorien gör premiär för planet är två våningar, det är världens störstaplan och tar 800 pers, änk vilken lycko-ost att komma med ett sånt plan gratis pluss att det är världspremiär för världens störta plan som går från Tyskland till Kina. Mamma kommer hem på Tisdag elller Onsdag. Hoppas hon får det bra. För min mammas kompis är flygvardinna och hon får ta med en kompis och hon tog med mamma så dom ska åka dit som sagt.
MAY YOUR DAY
-Beatrice

SVERIGES COOLASTE BRUD

JA, nu har vi fått en kommentar av en Anonym som jag vet är min kompis Linnea som skrivat att vi ska tipsa om en blogg som hon skriver, det är en novell om Taylor Lautner och jag har börjat läst den, DET ÄR JÄTTEBRA HITILLS, SÅ LÄÄÄÄÄÄST DEN NUUUU, http://iheartlautner.blogg.se/

MAY YOUR DAY
-Beatrice

NYÅR 2011

Jag är inte så duktig att lägga uppp bilder, för på nyår så hade jag en litet gäng hemma hos mig och vi dansade och sen kollade på raketer och  innan det var vi på hard rock café, och då åt jag en köttbit och pommes det var hur gott som hälst måse äta där någon  mer gång innan sommarlovet iallla fall.
är är dom sex första bilderna av 84 bilder, för mina vänner sa att jag skulle lägga upp alla och då gör jag det :D
MAY YOUR DAY
-Beatrice

U SMILE

Nu har vi 26 läsare och för ungefär 2 timmar sedan hade vi 6 läsare seriöst gud vad bra om man skriver några inlägg om dagen så ökar besökarna jätte snabbt.

MAY YOUR DAY -Neatrice

TRÄNING

Jag har varit i skolan idag och sista lektionen hade vi idrott med vår nya lärare och han var jättebra, jag blev svettig(bra info täbker ni säkert) men det är inte vanligt att jag blir det fast jag kämpar för förut hade vi en annan och han var inte så bra, för han var inte utbildad och det är han som vi har nu. Ska har träning sen, är inte så taggad för det var ganska länge sen jag tränade sist men jag får ändå göra mitt bästa eller nu vad man säger. Nu är jag hemma hos Bulle med Anna och ska snart äta...
MAY YOYR DAY
-Beatrice

OWL

Hej jag vill ha!
- Nejla

Gästinlägg

Heeejsaaan, Natalia här!
Vet ni vart jag vill? ... *bam*bam* bam* NEW YOURK! Jag är verkligen helt kär i den staden och de är typ min dröm att bo där. Skulle va så sjukt kul att bara åka dit. Men nu är det så att det inte går att åka dit för att jag ska åka till andra ställen som man så klart också vill åka till. Aja, slutpratat om min älskade dröm stad... Ni kanske redan vet att Bea ska få en hund den 11 Maj. Jag är så glad för hennes skull! Hoppas jag får vara "barnvakt" till henne (asso, hunden). Bea har två namn som hon ska välja mellan, det skulle vara till stor hjälp om ni kunde säga vilket ni tycker verkar bäst. Det står mellan Tove och Mollly. Själv så älskar jag namnet Tove men molly är också väldigt fint!
Aja, jag började för typ... 1 min sen så jag får väl dra mig. Men det var roligt att pratas vid. Hare' gooodie :)
LOVE
-Natalia

SKOLAAAA

Ja, nu är det skola som vanligt, Känner att Januari är det långsammaste månaden på året där allt börjar. Idag när jag gick upp så var jag väldigt trööt för jag gick upp vid halv sju och jag brukar vanligt vis gå upp sju halv åtta.
Om 61 dagar Födds min lilla hundvalpiiis som vi ska köpa sen yttligare 8 veckor till, den den som vänat på nått väntar aldrig för länge. Vi har inte bestämt namnet än men det kommer va en tik så hon ska hete Tova(för den bli tovig) eller Molly.
När jag kommer hem idag ska jag bara vila och göra lite matta, och hämta ut mina kläder som har kommit från H&M, det är kläder för 1345 kronor så det är ganska mycket kläder för dom pengarna, så det ska bli kul. Kommer ta bilder som jag senare kommer lägga upp idag om jag hinner. Så ni vet så är jag klädoman(det är en människa som älskar att köpa kläder).
HA EN TREVLIG SKOLADAG FÖR DOM SOM GÅR I SKOLAN
MAY YOUR DAY
-Beatrice

CAVALIER KING CHARLES SPANIEL

I vår,Mars, April eller Maj ska vi skaffa en hundvalp till och jag är väldigt glad över det, för jag har velat ha en till hund sen jätte länge sen. Och vi ska skaffa en tik, vi har inte bestämmt oss precis för ett namn men vi har två som vi står och vägen, det är Tova eller Molly, Tova tyckte jag var gulligt för det är som en tova i pälsen för dom får det lätt om man inte tar hand om pälsen, men i så fall ska vi ha en kort klippt så man får klippa den ofta.
Kanske från den kennels vi ska ha av.
MAY YOUR DAY
-Beatrice

TILL VÅREN/SOMMAREN

till våren/sommaren hoppas jag att jag får byta rum till mamma och pappa´s stora sovrum.
För om jag får det eller vi ska byta då ska jag ha vita väggar som det är, och en brun vägg som jag har velat ha jätte länge för annars kan man tröttna i alla fall jag kan det.
Ska köpa in till rummet i så fall
efter som att jag kommer att ha brunt rum så ska jag ha lite bruna saker, det som är smart at ha saker som är färg för då kan man byta om man vill ha en annan färg. Och sen ska jag köpa matta som är som fårskinn fast fake. Så det ska bli attans roligt.
MAY YOUR DAY
-Beatrice

SOVER HOS NEJLA NU

Just nu sitter jag och Nejla och kollar på  Sex and the city. Och vi ska spela lite mer diddel memorie, Sen har vi varit hos Sandri och kollat på film det var jätte mysikt lite popkorn och godis, vi kollade på My first love, och den var så himla bra och gullig älskade han i huvudrollen, för på slutet spelade han gitarr och sjöng. Ska kolla på filmen nu men vi hörs i alla fall lite senare idag eller natt.

MAY YOUR DAY
-Beatrice

SPRÅKRESA 26/06-26/07 2011

Idag har jag insett att vi ska värkligen åka till LA. När vi har varit där i 4 veckor ska jag kanske köpa en Ipad sista dagen om jag har pengar över som jag förmodligen har för jag ska ta med mycket, men jag vill inte sha hur mycket. Är det bara jag som älskar att köpa saker på TAXFREE för det som man köper där är så mycket större än orginalet. Jag ska inte tag med så mycket kläder hemmifrån bara så jag kan ha kläder i en vecka för jag ska köpa kanske mycket kläder där och man vill ju inte tulla bort nått när man ska hem. Men min pappa har en bagage´s våg på sitt jobb som jag måste ta med mig och kolla av hur mycket min väska väger, så det ska jag ta med mig i allafall.
MAY YOUR DAY
-Beatrice

Världens sötaste Judith Leiber

Är helt besatt av Judith Leiber's söta kristallväskor, hennes butik måste jag verkligen besöka när jag åker till Los Angeles i sommar. Det finns kristallväskor i alla möjliga former, men den sötaste är ju ändå hennes cupcake-väska som Lily hade i Sex and the city-filmen.
Now quit reading about me and go and do something with your life.

Henry Cole



7 JANUARI 2011

Jag har precis badat i i min jacuzzi och det var väldigt skönt och sen har jag duschat och tvätta håret. Under dagen har jag fickat hos mammas bästis Annika och hennes familj, och hon har en familj har en hund som dom har fått precis och seriöst den är så himla söt och jag kan ta ett kort någon gång så får nu se den söta lilla Daffy. Nu kollar jag på någon svensk film och väntar tills Let´s Dance börjar, och så ska jag äta min twix. Btw så är jag himlans torr om händerna.
En bild som jag har ritat på mio i sommras

MAY YOUR DAY
-Beatrice

MITT FÖRSTA BAKVERK 2011

Nu ligger mina kolasnittar och kallnar och ska stelna hoppas jag, för annars bli det lite fail.. Till Middag ska jag eller pappa åka och köpa kinamat och jag älskar kinamat, det blir nog nudlar och friterade räkor , mum. Och jag ska kolla på kompisar på nätet halv så det börjar snart. Jag är ganska hungrig om ni frågar mig. Btw så har jag bränt mig på armen och det har gjort fruktansvärt ont men nu gör det inte så ont bara när jag rör vid den.
MAY YOUR DAY
-Beatrice

HAR PRECIS VAKNAT

GOD MORGON!
Idag ska baka kolasnittar, och jag hoppas för all del att jag lyckas med att göra dom. Idag är der Fredag och det är alltid skönt, Let´s Dance börjar idag tror jag och nästa Fredag börjar Solsidan 2 och den är så himla bra, eller den första är bra. I natt kunde jag inte sova och så hade jag inget att göra så då bllrja sminka mig satsigt ovh fixa också håret, men det var bara jobigt för sen skulle jag ta av mig det, och det blev bara kladdigt. Men nu har jag tänkt och jag ska aldrig göra om det igen.
MAY YOUR DAY
-Beatrice

Birkin,Come to mama

Bläddrade precis i några tidningar och upptäckte att många kändisar bär runt på Hermes väska Birkin, man kan ex se den på victoria beckhams och marc jacobs handled. Tycker att väskan är riktigt snygg!
Now quit reading about me and go and do something with your life.

EN RIKTIG SNÖIGT LOV

Har precis varit ute i ca 1.30 minuter och skottat och kollat på när min hund Mio har gräft och gjort en tunnel och nu när vi har kommit in ligger han på sin plats och är helt slut och han villl nog bara sova,  pappa kommer hem snart från en hockey match, och när han kommer hem ska Mio och jag gå en lång promenad i skogen som det då är helt mörkt i och då har man med en ficklampa. När man lyser mot mio ser man två röda ögon och hans reflexjacka. Jätte intressant tycker ni säkert med det är det jag har gjort och ska göra senare när jag har gått ska jag nog ta en lussabulle och varj choklad med grädde.
MAY YOUR DAY
-Beatrice

MATDAX 6 JANUARI 2011

Idagens middag ska jag göra hamburage med tillbehör tillexempel tomat, ost, gurka, ketchup och dressing och det godaste är att jag ska också göra stekt löksom man kan lägga i. Nu ska int jag stå och säga att jag gör middagarna för det här är det få dagarna jag gör det, nu ska jag kolla på kompisar på nättet på svtB för det är jättebra fast det är på en barnkanal. Ses snart
MAY YOUR DAY
-Beatrice

NY CITY

När jag var i NY var det helt underbart, dom som inte har varit där måste uppleva den känslan bland alla höghus och gula taxibilar tuta över allt. Jag var där i 6 dagar och jag saknar redan den staden alldeles för mycket, kärlek till denna stad. Det mest häftiga var att åka upp i Empire State buildning för det var otroligt hög, man trodde att bilderna som jag tog var från ett flygplan, undra då om man hade åkt upp i World trade center(väldigt mycket högre ska jag bara säga er).
Ganska immit för vi var högt uppe bland molnen.
Utanför vårt hotelfönster fårn 7 våningen tror jag
En sådan underbar stad
söt tjej men en Polis
Ice cofé på McDonalds

Amrikanska Panncakes, super goda

Inte staden med endå underbar på sitt sätt

Empire state buildning

Vad glad jag är? Central Park
Jag har tusen tals bilder men man kan ju inte lägga upp alla men det kan komma lite då och då. Ha en trevlih dag.

MAY YOUR DAY
-Beatrice

WE ARE VENUS AND MARS, DIFFERENTS STARS

Just ute nu är det snökaos det blåses och snöar på samma gången och det betyder kaos. Idag är det bara 169 dagar kvar tills vi flyger från Sverige, och det blir mindre och mindre för varje dag, det gillar ja. Idag vill jag bara cheesecake för det är så himla super gott, men matte ska jag hinna lite med för vi ha ett matte prov sen när vi börjar skolan den 11 Januari, och Marie vår mattelärare sa att det blir ett litet enkelttest och man vet aldrig med Marie hur stort det är då så man får plugga så mycket man kan så är man bra oavsett om det är svårt eller inte.

More med Usher, en bra låt faktiskt.
MAY YOUR DAY
-Beatrice

RÖSTA

På en av mina och Nejlas vänner har en bloggen som heter PYJAMASBYXA och dom har en tävling som man då ska rösta till veckans blogg och jag hoppas att vi läsare kommer rösta för oss och att ni gör det för att ni tycker vår blogg är bra, det är också med andra bloggare som är bra men vi hoppas en då. Tack för er röst.

-Beatrice och Nejla

Spara VS Slösa


EN RIKTIG KICK

Mamma skulle gå upp och dricka vatten och då frågade hon om jag ville ha nått, och jag sa faktiskt ja, så nu ska jag äta två rostadebröd med smör och skinka och ett glas mjölk, för man kan ju inte dricka juice nu när man ska lägga säg. Det är precis som att dricka det efter man har bortat tänderna. Och sen ska jag sova. Gisa vem som kommer dräggla ingör mig när jag äter mina mackor?
Min älskade och söta vovve Mio
MAY YOUR DAY
-Beatrice

BÖRJAR BLI LITE TRÖTT

Vill bara berätta att jag just nu ligger i sängen och att bitit ihop tänderna så det gör ont i min tand och jag har ingen aning hur eller varför? Men jag har inte haft eller lagat en tand i hela mitt liv. Hoppas våra läsare tycker om bloggen som vi har precis staratad jo i förrgår så gjorde vi det. Nejla är ju den som mest håller på med inlägg som har med mode att göra, det gör ju jag med snart men hon gör någ det lite mer än vad jag kommer att göra, och jag kommer mest gör vanliga inlägg och andra foto bilder. Ses imorgon eller juste den är över, äh god morgon!

MAY YOUR DAY
-Beatrice

DRÖMTANKAR

När jag blir stor ska jag och Nejla ha ett eget klädesmärke som heter BELLE FLEUR. Vi hoppas på att det blir lika kända som Forever21 eller Victoria´s Secret som på internet för vi ska göra en hemsida först med våra kläder som vi har designat, tillomed kommer vi  börja designa i ung ålder, precis som Broock i One Tree Hill, min favvo serie btw. Och då ska vi göra så det blir lite känt, och som senare när det har blivit det ska vi ha en affär där vi då fundera på att ha den i New York eller Kalifonien, LA. Till slut kommer vi vara berömda mode designers på massor av röda mattor överallt i världen. Det är i alla fall min dröm som jag ska göra till verklighet.

Ett eget foto från när jag var i NY förra året i Maj

MAY YOUR DAY
-Beatrice

DAGARNA BARA RULLAR

Bara i veckan har det rullat på och det är redan Onsdag idag, i allafall nu har vi gäster och snart ska jag bada i min eller familjen´s jacuzzi och det kommer bli skönt eftersom jag fryser något brutallt. Btw så är det bara 170 dagar kvar tills jag och Nejla far i väg från Stockholm till Kalifornien. Kommer nog inte lägga mig förän jätte sent i kväll.
God natt 
MAY YOUR DAY
-Beatrice

EN NY DAG I DAG

Jag har precis vaknat up och ligger i sängen än, ska snart göra frukost men jag har inte orken att gå upp men ungefär vid tolv ska jag åka hem till Linnea. Sen vid klockan 12.45 ska jag kolla på ellen show på kanal5 för då komemr Justin Bieber dit och ska vara med och det får man inte missa, ses senare.
MAY YOUR DAY
-Beatrice

Vårmode 2011

Jag längtar verkligen till våren så jag var bara tvungen att kika lite på vårens mode. I vår hittr vi Knalliga färger, hud toner, afrikanska mönster,  siden och transparent är de trender som längtar efter att få komma ut i vårsolen.
-Puccis vårvisning
Now quit reading about me and go and do something with your life.
-Nejla

CANON IXUS 80 IS

Just nu har jag sprecis ätit mammas fisk soppa, den var jättegod. Snart ska jag och pappa dra iväg och hämta min Canon ixus 80 IS hemma hoss en tjej hoppas jag och jag ska ge runt 600 kronor för det och jag är väldigt glad över det. BTW så har inte jag har vanliga skol kläder på mig inom 2 dagar för jag har bara varit hemma och chillat och då okar man inte ta på sig vanliga kläder, imorgon ska jag, Linnea och Nejla ska vara med varann, för att fixa inför bloggen, då tar jag med mig min nya kamera också och ta lite bilder som jag senare kommer lägga upp. Trevlig kväll.
MAY YOUR DAY
-Beatrice

171 dagar kvar!

Just nu sitter jag och funderar på att det faktiskt bara är 171 dagar kvar till det är dags, 171 dagar kvar tills jag sitter på ett plan påväg till andra sidan jordklotet. Den 26/6-11 lyfter planet och jag och Beatrice är påväg till änglanas stad, Los angeles. Jag har inte mycket mer att säga än att resan kommer bli ett minne för livet!
Nog snackat om språkresan!
Idag har jag för det mesta dansat runt i huset och anmält mig till vårterminen. I år så dansar jag Hiphop,Locking,Breaking och dancehall, ser fram emot ännu ett dansår.
Now quit reading about me and go and do something with your life!
- Nejla

LÄNKTAR TILL SOMMAREN

Jag vill skriva lite om min tankar om sommaren jag längtar så fruktansvärt till sommaren för då kommer jag och Nejla flyga till LA. Vi ska träffa alla känisar speciellt Justin Bieber. Och sen ska vi åka limmo tur runt hela Hollywood på kvällen. Engelska lektiorna eller när det är skola så kommer vi gå på Whittier College.  http://www.wcpoets.com/landing/index. Lektionerna kommer vara runt 40 min och 3 gånger om dagen, och sen så kommer vi få håltimmar som det står att man kan bada och sola vid havet, och det låter skönt. Plus att alla lektioner är inte bara sitta i klass rummet med pappaer och en penna, vi skulle få gå på museum och olika strandsporter, vi längtar hemskt mycket.
MAY YOUR DAY
-Beatrice

TANKAR OM LA.

Här kommer några av Beatrice´s tankar om språkresan till Los Angeles med Nejla. Det är nu 179 dagar kvar tills vi åker. Ibland kommer jag inte ens fatta att vi ska åka, jag har beställt lite kläder från H&M sånna kläder som jag ska tag med mig dit. Jag har sarat mycket pengar så att jag kan shoppa det jag vill utan att pengarna inte ska räcka till. Jag är tänkt mycket på om vi träffar Justin Bieber och seriöst jag är helt galet love white him, och tillomed hela min bakdörr är fylld med Justin plansher och dom är väldigt läckra. Längtar till vi åker till LA. ♥
MAY YOUR DAY
-Beatrice

4 JANUARI 2011

GOD MORGON!
Just nu sitter jag och äter min frukost som är en rostad macka och en hallon-smoothie och det sen ganska smaskigt.
Idag ska jag nå tillbring hela min dag hemma för jag måste plugga matte och jag vet inte varför men jag gör det sen får jag göra vad jag vill. Idag ska jag också besämma mat så det blir fisksoppa så det ska bli nyttigt, för som alla vet ska jag börja min nyttiga och sunda liv 2011 som det blev nyss.
Ha en trevlig fortsatt dag.
MAY YOUR DAY
-Beatrice

BELLE FLEUR

Den här bloggen kommer att vara lite av en blandning mellan mode och en språkresa som kommer att starta med ett  flyg till California den 26/6-2011 från Arlanda i Stockholm, i en månad kommer vi sen vara där och plugga engelska samt att shoppa, träffa kändisar och bara njuta av den 36 gradiga värmen. Även kommer vi skriva tankar om framtiden och hur långt det är tills vi flyger i sommar.
Den här bloggen är det Nejla och jag Beatrice som har och vi hoppas att ni tycker om den, för på onsdag kommer vi göra en ny design för vi vill inte ha en standard, för vår fina och söta vänn Linnea som har bloggen PYJAMASBYXA.BLOGG.SE med en anna vän till oss ska fixa en till oss, och det är vi tacksamma över.
Men i alla fall så är Nejla och ja mode intresserade och ska starta ett eget märke som ska heta BELLE FLEUR och det ska bli roligt och även srännande att göra så vi få se med det.
Ha det bra ♥
MAY YOUR DAY
Beatrice

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0